Poplin Party

Foto

Misschien zag je onze poplinmobiel al door de straten...
Want doorheen het jaar organiseren wij homesales met kledij voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Het gaat over nieuwe en outlet merkkledij. Enkel merken die momenteel in het aanbod zitten: Vinrose, Feetje, Jubel, Sturdy, Dirkje, Koko Noko, Levi's, Name It, Petrol, Tommy Hilfiger, Lyle & Scott, Liu Jo Elsy, Meilisa Bai, ...

Als gastvrouw shop je kleertjes te waarde van 10% van de totale avondomzet!

Boekingen voor de lente- en zomercollectie in Februari, Maart, April en Mei. Voor de herst- en wintercollectie in de maanden September, Oktober en November, December.

Enkele tips voor de gastvrouw
  • Bij een aanwezigheid vanaf 10 personen is het aangewezen de homeparty te laten doorgaan.
  • De gastvrouw krijgt 10% van de totale omzet van de verkoop die ze kan uitkiezen in kleertjes. Dus hoe meer kopers, hoe groter de waardebon zal zijn. De gastvrouw krijgt een waardebon die 1 jaar geldig is. Dus mocht je op de avond zelf niet alles verdoen, kan het resterend bedrag later nog eens van pas komen.
  • Wij hebben alles mee: rekken, tafels, kledij,… We zien ter plaatse wel welke ruimte we kunnen benutten: de garage, living of keuken… Wij komen een uurtje op voorhand om alles uit te leggen/hangen. De laatste nieuwe items hangen we uit. De rest gaat per maat in boxen die de gasten ook kunnen inkijken.  
  • Indien iemand niet kan langskomen, maar wel interesse heeft, dan kan men op voorhand de gewenste bestelling doorgeven (online of in de winkel) + uw naam vermelden. Dan gaat ook hiervan 10% naar de gastvrouw en lever ik de kleertjes af op de demo. 
Enkele tips voor de genodigden
  • Om de juiste aankopen te doen kunnen de kindjes ter plaatste passen. Neem je de kids liever niet mee? Dan is het aangeraden om goed passende kledij (een broekje, t-shirt, kleedje…) mee te brengen waarmee je kan vergelijken. 
  • Er is geen aankoopverplichting. Heb je toch iets naar je goeste gevonden? Dan kan er cash, via de payconiq/bancontactapp of in nood met bancontact betaald worden. 
  • De kleren kunnen meteen worden meegenomen, sommige artikelen kunnen op bestelling verkregen worden indien niet meer voorradig.
  • Je hoeft niet op het afgesproken startuur langs te komen. De kleertjes liggen een twee- à drietal uur uit, waardoor je wat speling hebt om langs te komen.
Heb jij zin gekregen in een gezellige shopavond met vriendinnen? Neem gerust contact op via het contactformulier. 


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend:
https://www.calendly.com/poplinkindermode